Mednewscy

Mednewscy

Νέα Έκδοση των Προγεμισμένων Πενών για τη Γονιμότητα

Η Merck, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των επιστημών και της τεχνολογίας, έλαβε την Ευρωπαϊκή έγκριση για την  προγεμισμένη έτοιμη προς χρήση πένα με φολλιτροπίνη άλφα 2.0 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ). Έχοντας λανσαριστεί αρχικά το 2011, η νέα έκδοση της πένας περιλαμβάνει διάφορα προηγμένα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα να προσφέρουν ένα αυξημένο επίπεδο σιγουριάς στους ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας γονιμότητας.

Ο Επικεφαλής Παγκόσμιας Έρευνας και Ανάπτυξης του βιοφαρμακευτικού τομέα  της Merck, Luciano Rossetti ανέφερε πως με την ανάπτυξη της προηγούμενης έκδοσης προγεμισμένων πενών, η εταιρεία άκουσε προσεκτικά τους ασθενείς της και τους επαγγελματίες υγείας που χρησιμοποιούν και εργάζονται με το χαρτοφυλάκιο των θεραπειών της για τη γονιμότητα και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους αναπτύχθηκε η νέα προγεμισμένη πένα  με φολλιτροπίνη άλφα. Στόχος είναι η βελτίωση της θεραπευτικής εμπειρίας του ασθενούς κατά τη χρήση της. Όπως λέει, η πένα είναι απλή στο χειρισμό της, ώστε οι ασθενείς να νιώθουν σίγουροι ότι απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή πιθανότητα για εγκυμοσύνη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή της έγκρισης άδειας κυκλοφορίας της πριν από 20 χρόνια, περισσότερα από δύο εκατομμύρια μωρά έχουν γεννηθεί με τη βοήθεια της φολλιτροπίνης άλφα. Η προγεμισμένη με φολλιτροπίνη άλφα πένα προσφέρει στους ασθενείς μία απλή στη χρήση ένεση αυτοχορήγησης για τις γοναδοτροπίνες της Merck. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός της έχει κάνει ευκολότερο το χειρισμό της νέας προγεμισμένης με φολλιτροπίνη άλφα πένας, αφού διαθέτει ένα μεγαλύτερο παράθυρο προβολής, το οποίο βελτιώνει την αναγνωσιμότητα των πληροφοριών δοσολογίας. Μαζί με μία βαθμονομημένη κλίμακα στο νέο διάφανο φυσίγγιο τα νέα αυτά χαρακτηριστικά παρέχουν αυξημένη ευκρίνεια στον ασθενή, διασφαλίζοντας του ότι έχει χορηγηθεί η σωστή προκαθορισμένη δόση. Τα βελτιωμένα αυτά χαρακτηριστικά προστίθενται στα υπάρχοντα ισχυρά βασικά χαρακτηριστικά της προγεμισμένης πένας: ακρίβεια στη δοσολογία και στην ικανότητα να βελτιώνει τα αποτελέσματα της θεραπείας, καθιστώντας δυνατή την εξατομικευμένη δοσολογία.

Τα υπογόνιμα ζευγάρια έχουν μεγάλη ανάγκη από εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις, οι οποίες  αποτελούν έναν από τους βασικούς τομείς εστίασης της Merck στον τομέα της υγείας. Η νέα προγεμισμένη με φολλιτροπίνη άλφα πένα αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο μας με στόχο την ενίσχυση των θεραπειών γονιμότητας. Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη κληρονομιά και τη βαθιά γνώση στον τομέα, η Merck εξακολουθεί να προωθεί την καινοτομία ώστε να συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση των αποτελεσμάτων της θεραπείας γονιμότητας.

 

Ανθή Αγγελοπούλου

 

 

Ακολουθήστε μας :
onpost_follow

Σχετικα Αρθρα

Νέα δεδομένα για την αντιμετώπιση των καρκίνων πνεύμονα, μαστού και ουροδόχου κύστεως

    Νέα δεδομένα θεραπειών στην ογκολογία παρουσιάστηκαν στο ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ. Στο ίδιο συνέδριο παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα, νέες μελέτες με σημαντικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση νόσων όπως ο καρκίνος του μαστού, του πνεύμονα και της ουροδόχου κύστης.  […]

Διαβάστε περισσότερα »

Νέο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ εντός του 2017 κατάφερε να λανσάρει επιτυχώς το πρώτο γεννόσημο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα, (λυόφυλλο προϊόν), στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Γερμανία. Πανευρωπαϊκά το εν λόγω φαρμακευτικό προϊόν αποτελεί το μοναδικό γεννόσημο του αντίστοιχου πρωτοτύπου ενώ κατατάσσεται στην κατηγορία σκευασμάτων εμπλουτισμού της παρεντερικής διατροφής. Περιέχει[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Comments are closed.