Mednewscy

Mednewscy

Ημέρα εθελοντικής εργασίας “OrangeDay” για τους εργαζόμενους της GSK

ORANGE DAY_1367

 

Οι άνθρωποι της GSK συνέβαλαν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που φιλοξενούνται στο κέντρο προσφύγων του Ελαιώνα Αττικής.

 

Στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντικής εργασίας “OrangeDay” για το 2016, οι άνθρωποι της GSK, ανταποκρινόμενοι στο φλέγον ζήτημα του προσφυγικού στη χώρα μας και σε συνέχεια της διαρκούς προσφοράς της εταιρείας προς τους πρόσφυγες, επέλεξαν για την υλοποίηση της φετινής δράσης το κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των παιδιών και των οικογενειών τους που διαμένουν στο κέντρο.

Να σημειωθεί ότι η ημέρα εθελοντικής εργασίας “OrangeDay” αποτελεί διεθνή πρωτοβουλία της GSKαπό το 2009, κατά την διάρκεια της οποίας δίνεται η ευκαιρία στους ανθρώπους της να συνεισφέρουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη, προάγοντας το πνεύμα του εθελοντισμού και αναδεικνύοντας τον αντίκτυπο της έμπρακτης προσωπικής προσφοράς.

Έτσι στις16 Δεκεμβρίου η “OrangeDayTeam” επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα και με πνεύμα ομαδικότητας και αλληλοϋποστήριξης εξοπλίστηκε με όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για τη βασική ανακατασκευή και πλήρη αναδιαμόρφωση των δυο νηπιαγωγείων, της σχολικής τάξης και του κέντρου ψυχολογικής υποστήριξης. Μετά το πέρας των εργασιών της ομάδας, οι χώροι αυτοί όπου τα παιδιά περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, μετατράπηκαν σε όμορφους, ευχάριστους και ζεστούς χώρους φιλοξενίας και εκπαίδευσης για τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GSK, κ. Roberto Greco ευχαρίστησε τα Παιδικά Χωριά SOS για τη φιλοξενία τους ενώ, τόνισε : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλαμε στη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης και ποιότητας ζωής των παιδιών του Κέντρου. Ευελπιστούμε η προσφορά μας, να αποτελέσει αφορμή για περισσότερες ευχάριστες στιγμές και περισσότερα παιδικά χαμόγελα, καθώς τα χαμόγελα αυτά αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή.»

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ.  Γιώργος Πρωτόπαπας, αφού ευχαρίστησε την GSK και τους εργαζομένους της για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν  στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των οικογενειών τους που φιλοξενούνται στον Ελαιώνα, σημείωσε ότι πλέον τα παιδιά θα έχουν μια νέα σχολική αίθουσα και δυο ανακαινισμένα νηπιαγωγεία, αλλά και αίθουσα ψυχολογικής υποστήριξης πράγμα πολύ σημαντικό για την εκπαίδευση αλλά και την καθημερινή διαβίωση τους στο Κέντρο του Ελαιώνα.

 

Ακολουθήστε μας :
onpost_follow

Σχετικα Αρθρα

Συνεργασία Sanofi – DiCE Molecules με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών

Πενταετή συνεργασία 12 στόχων ύψους 184 εκατ. δολαρίων υπέγραψαν Sanofi και DiCE Molecules για την ανακάλυψη μορίων νέας γενιάς σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες της Sanofi. Συγκεκριμένα η συνεργασία περιλαμβάνει έως και 12 διακριτούς στόχους σε βάθος πενταετίας και παρέχει χρηματοδότηση άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε κεφάλαιο, προκαταβολές, προσήλωση[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Η Famar επεκτείνεται με την αγορά εργοστασίου στη Μαδρίτη

Μετά από σειρά επιτυχών διαπραγματεύσεων με τη Roche, η εταιρεία Famar ανακοίνωσε την απόκτηση του εργοστασίου της στην περιοχή Leganes στη Μαδρίτη. Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν επίσης, μακροπρόθεσμη σύμβαση ώστε η Roche και οι πελάτες του εργοστασίου αυτού, να συνεχίσουν και με το νέο καθεστώς ιδιοκτησίας να προμηθεύονται τα προϊόντα[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *