Mednewscy

Mednewscy

Η Αθήνα φιλοξενεί το Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκοσμίου Ινστιτούτου FUE θα διεξαχθεί φέτος στην Ελλάδα, από Πέμπτη 22 έως και Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις των τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας, με απώτερο στόχο να εμπνεύσει νέες καινοτομίες και ανανεωμένο όραμα, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι πλέον φημισμένοι ιατροί στον τομέα της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης, θα συγκεντρωθούν για 3 ημέρες στην Αθήνα, διεξάγοντας επιστημονικές διαλέξεις, καθώς και προγραμματισμένες “live” επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).
Η τεχνική FUE, τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει υψηλή θέση στις επιλογές ανδρών και γυναικών, ως μια από τις πιο αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Οι προγραμματισμένες live” Μεταμοσχεύσεις  θα πραγματοποιηθούν επί 2 ημέρες – κατόπιν επιλογής της Συντονιστικής Επιτροπής του Συνεδρίου -, στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών  Bergmann Kord, στις Κεντρικές της Εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι.

 

Οι χώροι των χειρουργείων θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, τόσο των χειρουργικών διαδικασιών, όσο και την εκ του σύνεγγυς παρακολούθησή τους από τις ομάδες των συμμετεχόντων ιατρών.
Οι κεντρικοί χώροι του 7όροφου κτιρίου της Bergman Kord θα διαμορφωθούν, ώστε να φιλοξενήσουν  με άνεση τους 100 και πλέον ιατρούς και επιστήμονες που αναμένεται να παρευρεθούν, οι οποίοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις “live” επεμβάσεις των συναδέλφων τους, μέσω διαδικτύου, σε γιγαντοοθόνες υψηλής ευκρίνειας.
Οι κορυφαίοι αυτοί επιστήμονες έχοντας στόχο την προώθηση της ακρίβειας, της ικανότητας, της επιμέλειας και της επάρκειας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, θα μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Με τον τρόπο αυτό, θα επιτευχθεί βαθιά κατανόηση της τεχνικής, αναφορικά με τον χειρουργικό σχεδιασμό.

 

Τη διοργάνωση συντονίζουν οι ιατροί Alejandro Chueco, M.D. and Koray Erdogan, M.D. (Scientific Director), ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων θα παρευρεθούν ιατροί, προερχόμενοι από παγκοσμίως αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών και μέλη του Ινστιτούτου FUE, όπως οι κ.κ. Bijan Feriduni, Emorane Lupanzula, Alex Ginzburg, Hussain Rahal, Antonio Ruston, Bijan Feriduni,  Emorane Lupanzula, Alex Ginzburg, Hussain Rahal, Antonio Ruston, Jerry Wong, Ronald Shapiro, David Josephitis, Piero Tesauro και Jerry Cooley.

 

Διαβάστε το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώhttps://goo.gl/Td1DGQ

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE εδώ:  http://www.fuehairclinic.eu/

 

 

Ακολουθήστε μας :
onpost_follow

Σχετικα Αρθρα

Ποια τα πλεονεκτήματα της Ρομποτικής Χειρουργικής στην ολική αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος

Απόλυτα επιτυχής είναι η εφαρμογή της Ρομποτικής Χειρουργικής στην ολική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος καθώς προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του κλασικού χειρουργείου η άλλων τεχνικών ελαχίστης επεμβατικότητας! Μάλιστα σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες από τις ΗΠΑ, η ακρίβεια που προσφέρει το ρομποτικό σύστημα MAKO στην προετοιμασία και τοποθέτηση των προθέσεων προσεγγίζει[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Ανακαλύφθηκαν εγκεφαλικά κύτταρα που ελέγχουν τη γήρανση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν εγκεφαλικά κύτταρα σε ποντίκια, τα οποία ελέγχουν τη γήρανση. Η ανακάλυψη αυτή ίσως οδηγήσει σε νέους τρόπους αντιμετώπισης των ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση στους ανθρώπους, αλλά και την παράταση του προσδόκιμου επιβίωσης. Όπως αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο Nature, επιστημονική ομάδα[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *